Nekaj utrinkov našega dela

Gostinstvo Zanzibar

Gostinstvo Zanzibar Žalec

Tvoj posvet

TVOJ POSVET

S podjetjem Woolab – vesolje idej sem se dogovril za izdelavo spletne strani. Bili so zelo odzivni, prijazni in profesionalni. Tudi cenovno so izjemno ugodni. S spletno stranjo sem zelo zadovoljen. Podjetje Woolab -vesolje idej toplo priporočam vsem, ki želijo profesionalno spletno stran v kratkem času, in to po zelo ugodni ceni.

Opis v pripravi…

Opis v pripravi…

MALOLEVI spletna trgovina

Mi smo s sodelovanjem z Woolabom pridobili vse, kar smo si želeli. Od začetne ideje, oblikovanja, nasvetov, ažurnosti, predvsem pa osebnega pristopa, za kar smo jim izredno hvaležni. Ker se zavedajo, da so vsi začetki težki, so tudi plačilni pogoji njihovih storitev prijazni in korektni. Vsekakor smo veseli sodelovanja z Woolabom.

Zlata harmonika Ljubečne

Zlata harmonika Ljubečne

Kot predsednik Zlate harmonike Ljubečne se v obdobju ko svet drvi v digitalizacijo soočam z mnogimi izzivi. Eden od teh je pravgotovo splet, ki nam mora služit in to smo začeli tudi mi s pridom izkoriščat. Splet je povezava s svetom, predvsem pa z našimi uporabniki. Dejan iz podjetja Woolab je prisluhnil našim idejam in nastala je ne samo spletna stran z informacijami o naših dogodki, zgodovini… ampak uporabna platforma preko katere se bodo naši uporabniki povezali z nami in obratno. Hvala Woolab… priporočam! Robert Goličnik, predsednik Zlate harmonike Ljubečne

+ ostali naši naročniki.