S čim se ukvarjamo in kaj vam lahko ponudimo?

Naš nabor storitev s katerimi lahko vaše poslovanje popeljemo na višji nivo. 

Grafično oblikovanje

S premišljenimi in kreativnimi pristopi pomagamo vašemu podjetju do unikatne in sodobne vizualne podobe.

Izdelava logotipov, CGP, celostna grafična podoba

Spletne storitve

Izdelava in najem od vrhunsko zasnovanih do ekspresno hitrih spletnih strani in trgovin, ki prodajajo namesto vas.

Digitalni marketing

Poskrbimo za vsebinsko brezhibnost in inovativnost na področju vaših marketinških aktivnosti.

Foto in video produkcija

S sodobno in profesionalno video tehniko do vrhunskih prodajnih, promocijskih, produktnih in ostalih foto in video vsebin

Naše storitve so več kot le to. Vsakemu naročniku se posvetimo celostno kar pomeni, da imamo v mislih vse poslovne poteze, ki jih podjetje že izvaja in tiste, ki jih v prihodnosti še bo. Z našimi storitvami se rodi tudi marsikatera ideja za kreativno in uspešno marketinško aktivnost. 

Sodelovanje z vami jemljemo skrajno resno in odgovorno, kljub vsemu pa se radi poslužujemo sproščenega a še vedno profesionalnega odnosa, saj le tako lahko skupaj dosežemo maksimalno mero kreativnosti, uspešnosti in zaupanja

Še ne sodelujete z nami?

Kontaktirajte nas še danes in si zagotovite najboljše storitve na področju digitalnega marketinga.

Kaj pravijo naše zadovoljne stranke?

S podjetjem Woolab sodelujemo od leta 2021. Njihov nivo kreativnosti in prilagajanja je enostavno vrhunski zato upam, da bo naše sodelovanje še dolgo tako uspešno.

Janko Šterkdipl. ekon.

Mi smo s sodelovanjem z Woolabom pridobili vse, kar smo si želeli. Od začetne ideje, oblikovanja, nasvetov, ažurnosti, predvsem pa osebnega pristopa, za kar smo jim izredno hvaležni. Ker se zavedajo, da so vsi začetki težki, so tudi plačilni pogoji njihovih storitev prijazni in korektni. Vsekakor smo veseli sodelovanja z Woolabom.

Maja Grudnik Benčinamalolevi.si

Vse pohvale Dejanu in celotni ekipi Woolab za res produktivno in tesno sodelovanje. Iz srca priporočam njihove storitve ker so enostavno najboljši.

Nina JamaričDirektorica