Vse o logotipu

Woolabom do vrhunskega kreativno zasnovanega edinstvenega logotipa, ki bo odražal vaše podjetje.

Kaj je logotip?

Logotip je eden najpomembnejših elementov vaše vizualne identitete. Predstavlja vašo blagovno znamko in se uporablja na vseh marketinških in komunikacijskih kanalih, vključno s spletno stranjo, embalažo, poslovnimi karticami in oglasnimi kampanjami. Zato je pomembno, da je vaš logotip ustrezno zasnovan, saj lahko vpliva na vašo prepoznavnost in ugled.

primer elementa CGP

Kakšen mora biti logotip?

Logotip mora biti preprost, vendar vsebinsko bogat. Morajo biti prepoznavni elementi, ki posredujejo sporočilo vaše blagovne znamke. Barve, oblike in tipografija igrajo pomembno vlogo pri tem, kako bo logotip dojeman in sprejet med vašo ciljno skupino. Prav tako mora biti vaš logotip prilagodljiv za različne medije, velikosti in barvne možnosti.

Potrebujete prepoznaven kreativen dovršen najboljši logotip?

Pri oblikovanju logotipa je pomembno, da se izkaže ustrezna kreativnost, prilagodljivost in odzivnost, saj gre za vizualni element, ki predstavlja vaše podjetje in ga loči od konkurence.

Naša ekipa izkušenih oblikovalcev se zaveda pomena logotipa in se osredotoča na razvoj unikatnih in zanimivih idej ter njihovo uresničevanje v vrhunskem logotipu.

Zavezani smo k zagotavljanju celovitega pristopa, ki vključuje upoštevanje vaših potreb in želja ter zagotavljanje končnega izdelka, ki popolnoma predstavlja vaše podjetje.

Izbira nas kot partnerja za oblikovanje logotipa pomeni izbiro vrhunske kakovosti in strokovnosti, ki bo vplivala na vaš uspeh in prepoznavnost na trgu.

Kaj pravijo naše zadovoljne stranke?

S podjetjem Woolab sodelujemo od leta 2021. Njihov nivo kreativnosti in prilagajanja je enostavno vrhunski zato upam, da bo naše sodelovanje še dolgo tako uspešno.

Janko Šterkdipl. ekon.

Mi smo s sodelovanjem z Woolabom pridobili vse, kar smo si želeli. Od začetne ideje, oblikovanja, nasvetov, ažurnosti, predvsem pa osebnega pristopa, za kar smo jim izredno hvaležni. Ker se zavedajo, da so vsi začetki težki, so tudi plačilni pogoji njihovih storitev prijazni in korektni. Vsekakor smo veseli sodelovanja z Woolabom.

Maja Grudnik Benčinamalolevi.si

Vse pohvale Dejanu in celotni ekipi Woolab za res produktivno in tesno sodelovanje. Iz srca priporočam njihove storitve ker so enostavno najboljši.

Nina JamaričDirektorica