Kdo smo?

Kdo smo?

Spoznajte Woolab

Kdo smo?

Woolab smo ekipa strokovnjakov na področju digitalnega marketinga in video produkcije, katera deluje na visokem profesionalnem in kreativnem nivoju. Naše glavno vodilo je visoko kakovostna izvedba storitev in dobri prodajni rezultati naših naročnikov. Naš visoko usposobljen kader, profesionalna oprema in velika mera kreativnosti ponuja točno tisto kar vaše podjetje potrebuje.

Kaj počnemo?

Woolab vam lahko ponudi vse kar potrebujete za izvedbo kakovostnega marketinga podjetja. Naš oddelek za grafično oblikovanje za vas pripravi vse elemente celostne grafične podobe ter tudi ostale kreative za marketinške kampanje. Oddelek za razvoj spletnih mest za vas ustvari vrhunske spletne strani ali spletne trgovine po najnovejših trendih, oddelek za video produkcijo za poskrbi, da si lastite najbolj dragoceno vsebino današnjega časa – video. Vse naše storitve se izvajajo na najvišjem možnem nivoju profesionalnosti in kreativnosti kar pomeni, da ste z izbiro našega podjetja že korak pred konkurenco.

V čem se razlikujemo od drugih?

Verjetno ste do zdaj že ugotovili, da je odraz našega podjetja visoka kakovost in kreativnost. Naša največja prednost pa je ta, da si lahko na enem mestu zagotovite vse glavne storitve vsebinskega marketinga in ostalih storitev, kar vam prihrani tako čas kot finančna sredstva, da organizacije in usklajevanja med različnimi ponudniki niti ne omenjamo. Smo specializirani za celostno izvedbo storitev in tako bo tudi ostalo, saj je to točno tisto, kar si podjetja želijo.

Naša vizija

Vizija Woolaba je postati vodilno podjetje na področju vsebinskega marketinga pri nas ter širiti svojo mrežo storitev tudi izven slovenskih meja. Poleg storitev, ki jih izvajamo si prizadevamo, da v našo ponudbo vključimo še dodatne storitve, ki bi se glede na trend navezovale na storitve, ki bi jih uporabniki potrebovali.

Pridružite se množici zadovoljnih naročnikov

Naročite se na brezplačen sestanek

Naš strokovnjak za trženje vas popolnoma neobvezujoče obišče v vašem podjetju ali v vašem kraju. Možno je tudi on-line.