Želite, da vaša spletna stran postane prodajno orodje?

Spletna stran že dolgo ni več le vizitka s kontaktnimi podatki in kakšno lepo sliko.
Vaša konkurenca spletno stran uporablja kot prodajno orodje in "grdo rečeno" a resnično - kot orožje proti vam in ostalim konkurentom. 

Konkurenca bo močnejša dokler ne boste vi. 

5 skrivnosti uspešnih spletnih strani

Ni vsaka lepa spletna stran tudi prodajno uspešna spletna stran. V nadaljevanju vam podajamo 5 ključnih elementov, katere vsaka prodajno uspešna spletna stran vsebuje. 

1

Primerna zasnova spletne strani

2

Kvalitetna vsebina

3

Vrhunske lastne fotografije

4

Vrhunska video vsebina

5

SEO optimizacija

1

Primerna zasnova spletne strani

Prvi in najbolj pomemben korak pri izdelavi spletne strani marsikdo izpusti ker ga prevzame čudovita grafična predloga in ogromno število lepih elementov, ki jih po potrebno napolniti z vsebino. Žal tudi vse več izdelovalcev spletnih strani deluje na podoben način (dizajn ima prednost).

Strinjam se, da mora biti spletna stran grafično vrhunsko dodelana, ampak najprej vsebina.

Zasnova spletne strani je pomembna saj nam vnaprej določi celoten nakupni proces potencialne stranke. Ker poznamo ciljno skupino in imamo jasen produkt je pomembno, da se vživimo v vlogo uporabnika. 

Večina spletnih strani ima preveč motečih faktorjev, ki odvračajo pozornost uporabnika od produkta, ki mu ga želite prodati.  

V sami zasnovi spletne strani se torej že določi celoten nakupni proces, ki ga pričakujete od uporabnika. 

 • Določitev ciljne skupine
 • Pregled produkta
 • Določitev nakupnega procesa
 • Vsebinska izgradnja

2

Kvalitetna vsebina

Včasih je veljalo, da mora biti vsebina čimbolj napolnjena s ključnimi besedami, da jih bo Google lahko našel in vas uvrstil čim višje v iskalnik. Danes se Google poslužuje drugačnih tehnik, saj je spoznal, da uporabniku takšna vsebina ni bila primerna.

Vsebina, ki jo vaša spletna stran uporablja mora biti prijazna uporabniku in mora predstavljati čim več ključnih informacij o vašem izdelku ali storitvi.

S kakovostno vsebino boste pritegnili uporabnike, da si bodo bolj podrobno ogledali vašo ponudbo in pridobili veliko večje zaupanje.

Pomanjkanje kakovostne vsebine ali vsebine nasploh uporabnike odvrne od nakupa in v njih ustvari nezaupanje v takšno spletno stran in ponudnika. 

Vsebina je zato ključni element spletne strani, ki mora biti sestavljena hkrati slovnično pravilno, motivacijsko, prodajno, uporabno in zanimivo. Marsikatera spletna stran ravno zaradi slabe vsebine ne bo nikoli dosegala dobrih prodajnih rezultatov. 

 • Uporabna vsebina
 • Vsaj 700 besed na stran
 • Slovnična pravilnost
 • Vsebina ne sme biti kopirana

Potrebujete kakovostno vsebino spletne strani?

Našo strokovnjaki bodo za vas pripravili izvrstno uporabno in prodajno vsebino za vašo spletno stran, ki bo pomagala pri doseganju boljših prodajnih rezultatov.

3

Vrhunske lastne fotografije

V kolikor izdelujete lastne izdelke ali opravljate storitve, ki se nanašajo na vaše prostore je pomembno, da razpolagate z lastnimi profesionalnimi fotografijami.

V prejšnji točki smo govorili o pomembnosti besedilne vsebine spletne strani in smo ugotovili, kakšno vrednost nosi kakovostna vsebina. Pri fotografiji lahko rečemo le to – slika pove več ko 1000 besed.

Kar seveda ne pomeni, da vam ni potrebno imeti besedilne vsebine če imate slike. Kakovostne fotografije so postale vrhunski prodajni element saj odražajo profesionalnost in zaupanje v ponudnika. 

Potencialni kupci želijo videti vse kar nameravajo kupiti. Žal je realnost ta, da zaradi pomanjkanja kvalitetnih foto in video vsebin kupci kupujejo več pri konkurenci, ki ima to bolje urejena. V primeru, da imate boljši produkt kot konkurenca pa je škoda dvojna, saj ste ostali brez kupca, kupec pa brez boljšega produkta.

Pomembnost fotografij je torej enakovredna ostali vsebini. 

 • Izogibajte se fotografij iz interneta
 • Fotografije morajo biti profesionalne
 • Fotografije posnete s telefoni niso primerne
 • Kreativnost šteje

4

Vrhunska video vsebina

Dandanes video marketing postaja izredno pomemben del poslovanja, saj je priljubljenost videa trenutno v zelo velikem porastu. 

Trend v tujini je popolnoma na strani video vsebin, kar lahko pri nas pričakujemo v naslednjih mesecih.

Že danes je kakovostna in predvsem kreativna video vsebina ogledalo profesionalnosti podjetja in dosega vrhunske prodajne rezultate.

Pomembna pa je tudi nadgradnja klasičnega videa s 360 stopinjskim videom, ki je dosega neverjetne odzive. 

Statistika kaže, da se uporabniki bolj zadržujejo na spletnih straneh ponudnikov, ki imajo možnost video ogleda ali 360 stopinjskega ogleda ponudbe ter na teh spletnih straneh opravijo tudi do 60% več nakupov v primerjavi z ostalimi. 

Video je prihodnost in to je dejstvo. Svetujemo vam, da ne čakate z izdelavo video vsebin saj je konkurenca že dobro opremljena z njimi. 

 • Najemite profesionalno snemalno ekipo
 • Videi s pomočjo telefona niso primerni
 • 360 video je velika prednost
 • Kreativnost šteje

Potrebujete kakovostno foto in video vsebino?

Naš oddelek za video produkcijo za vas pripravi vrhunske videe in foto materiale. S 360 stopinjskimi videi dosezite novo dimenzijo uporabniške izkušnje in pridobite več kupcev. 

5

SEO optimizacija spletnih strani

Ne glede na vse prejšnje točke, ki so sicer predpogoj za uspešno prodajo preko spletne strani je pomembno, da vaša ponudba pride sploh do potencialnega kupca.

Zadnji najbolj pomemben element je SEO optimizacija spletnih strani, ki vašo spletno stran optimizira na podlagi ključnih besed, ki so značilne za vašo ponudbo in katere uporabniki iščejo v iskalnikih kot je Google.

Pomembno je, da se vaša spletna stran prikaže med prvimi zadetki ali vsaj na prvi strani iskalnika, da vas bo potencialni kupec sploh imel možnost spoznati.

SEO optimizacija je dolgotrajen proces, ki spletni strani prinaša trajne in najbolj kakovostne rezultate.

SEO optimizacija spletnih strani je več kot vpis ključnih besed v vašo spletno stran. Je kompletna optimizacija vseh vsebin, fotografij, hitrosti, uporabniške izkupnje ter nenazadnje povezovanje z zunanjimi viri ter dvigovanje nivoja zaupanja v vašo spletno stran. 

 • Rezultati so vidni postopoma
 • Trajni rezultati
 • Zelo dobra prognoza
 • Zelo pomembna tehnika

Potrebujete kakovostno SEO optimizacijo?

Obrazec za naročilo paketa 23 D'BEST
Čestitamo! Čisto malo vas še loči do prisotnosti vašega podjetja na spletu in prednosti kot so:
Večja dostopnost vaše ponudbe
Večja prepoznavnost blagovne znamke
Večja stopnja zaupanja v vaše podjetje
Več prometa in več dobička
Povečan spletni ugled
PAKET 23 D'BEST
več kot le spletna stran
Stara cena: 300,00 EUR
AKCIJSKA CENA
150,00 EUR
Izpolnite spodnje podatke:
Vnesite spodnje podatke za naročilo paketa 23 D'BEST