Kaj je 23 D'BEST?

Zavedamo se, da je vstop v trg podjetništva težak tudi iz finančnega vidika. Ravno s tem namenom smo pri Woolabu v letu 2023 razvili projekt z naslovom “23 D’BEST” z namenom, da z mnogo nižjo ceno od običajne pomagamo novim podjetnikom do spletne prisotnosti, ki je v današnjem času nujno potrebna. 

S projektom 23 D’BEST želimo vsem novim podjetnikom omogočiti, da bodo imeli lastno predstavitveno spletno stran, kjer jih bodo lahko potencialni ali obstoječi kupci našli ter si tako povečali ne samo ugled podjetja ampak tudi prodajo.

D'BEST CENA, D'BEST PLAČILNI POGOJI

Neverjeten prihranek do kar 600 EUR!

Res prijazne cene!

Zavedamo se tudi, da se cene osnovnih spletnih strani gibljejo v povprečju od 500 EUR dalje, kar je za veliko novih podjetnikov kar velik zalogaj, zato se večinoma ne odločajo za svojo spletno stran, kar pa je danes lahko velik minus, saj se ravno na spletu zadržuje največ potencialnih kupcev. 

Naša ponudba je drugačna, saj novim subjektom, ki so bila ustanovljena v zadnjih treh letih nudimo zelo konkretno nižjo ceno! In to še ni vse! Strošek izdelave spletne strani lahko razdelimo na 3 mesečne obroke! Super, a ne?

D'BEST CENA, D'BEST PLAČILNI POGOJI
Naša ponudba je drugačna, saj novim subjektom, ki so bila ustanovljena v zadnjih treh letih nudimo zelo konkretno nižjo ceno!

Super cena! Omejen čas!

Podarimo vam 150 EUR popusta
samo do konca marca 2023

*popust velja za podjetja, stara največ 3 leta. Popusti se ne seštevajo. 

Stara cena: 300 EUR

Akcijska cena: 150 EUR

Ponudba velja še:

00Days00Hours00Minutes00Seconds

Kaj dobite za to ceno?

Za to ceno vam izdelamo predstavitveno spletno stran z največ 5 zavihki (npr.: Domov, O nas, Naša ponudba, Cenik, Reference, Kontakt), vključujejo lahko videoposnetke, fotografije in kar je najbolj pomembno, prilagodimo jo v vaše barve in opremimo z vašim logotipom.

D'BEST CENA, D'BEST PLAČILNI POGOJI

Bo naša spletna stran vidna na Googlu?

Da, bo! Pozicija pa je seveda odvisna od SEO optimizacije spletne strani. Naša politika je takšna, da nobena spletna stran ne zapusti našega razvoja brez osnovne on-site optimizacije in le-to tudi uredimo glede na ključne besede, ki nam jih posredujete. Je pa vaša pozicija v brskalniku Google odvisna predvsem od tega kakšno dejavnost opravljate in kakšna je konkurenca na spletu. Več o SEO optimizaciji se lahko dogovorimo naknadno.

D'BEST CENA, D'BEST PLAČILNI POGOJI
Da, bo! Naša politika je takšna, da nobena spletna stran ne zapusti našega razvoja brez osnovne on-site optimizacije in le-to tudi uredimo glede na ključne besede, ki nam jih posredujete.

Ali nudite tudi spletno gostovanje?

Da! S projektom “23 d’best” smo omogočili tudi zanesljivo in hitro spletno gostovanje ter osnovno vzdrževanje spletne strani. Osnovno vzdrževanje pomeni, da na tedenski ravni varnostno posodabljamo vse vtičnike in predloge na vaši spletni strani, kar je iz vidika varnosti nujno potrebno. Namreč neposodobljeni vtičniki pomenijo veliko ranljivost za celotno spletno stran in celo za spletni strežnik, zato je pomembno, da je to urejeno. Skupaj s spletnim gostovanjem in rednim varnostnim vzdrževanjem spletne strani zaračunamo pavšalni strošek 29 eur/mesečno. Zaradi zagotavljanja visoke ravni varnosti in delovanja spletnih strani na naših strežnikih je spletno gostovanje in vzdrževanje vsebina paketa “23 d’best”.

D'BEST CENA, D'BEST PLAČILNI POGOJI
Nudimo tudi spletno gostovanje v paketu spletne strani 23 D'BEST.

Kakšen je vaš prihranek?

Vaš prihranek pri izdelavi splete strani je najmanj 200 EUR +  strošek spletnega gostovanja in vzdrževanja približno 120 EUR letno.

To pomeni, da boste v obdobju 24 mesecev prihranili najmanj 440 EUR, kar pa je glede na današnje razmere zelo veliko.

Da pa to ne bo vse, vam ob naročilu spletne strani še dodatno podarimo prihranek v višini 150 EUR!

D'BEST CENA, D'BEST PLAČILNI POGOJI
Prihranite do kar 80% v primerjavi s konkurenco.

Še nekaj vam podarimo!

Brezplačno vam uredimo vpis v Google maps, kjer vas bodo stranke lažje našle.

Direktno povezavo do Google navigacije vgradimo tudi v vašo spletno stran in s tem omogočimo vašim strankam, da neposredno vzpostavijo Google navigacijski sistem do vašega podjetja. Kul, a ne? 

D'BEST CENA, D'BEST PLAČILNI POGOJI
Ob naročilu paketa izdelave spletne strani 23 D'BEST prejmete darilo.

Super cena! Omejen čas!

Podarimo vam 150 EUR popusta
samo do konca marca 2023

*popust velja za podjetja, stara največ 3 leta. Popusti se ne seštevajo. 

Stara cena: 300 EUR

Akcijska cena: 150 EUR

Ponudba velja še:

00Days00Hours00Minutes00Seconds

Kaj o nas povedo naši naročniki?

Mi smo s sodelovanjem z Woolabom pridobili vse, kar smo si želeli. Od začetne ideje, oblikovanja, nasvetov, ažurnosti, predvsem pa osebnega pristopa, za kar smo jim izredno hvaležni. Ker se zavedajo, da so vsi začetki težki, so tudi plačilni pogoji njihovih storitev prijazni in korektni. Vsekakor smo veseli sodelovanja z Woolabom.

Maja Grudnikmalolevi.si

S podjetjem Woolab sodelujemo od leta 2021. Njihov nivo kreativnosti in prilagajanja je enostavno vrhunski zato upam, da bo naše sodelovanje še dolgo tako uspešno.

Janko Šterkdipl. ekon.

Vse pohvale Dejanu in celotni ekipi Woolab za res produktivno in tesno sodelovanje. Iz srca priporočam njihove storitve ker so enostavno najboljši.

Nina JamaričDirektorica

Imate vprašanje?

Vas zanima vsebina ponudbe ali bi želeli informacije o naših storitvah?

Vedno smo vam na voljo preko telefona, e-maila ali obrazca za kontakt.

– ali –